Hildur Ottilia vill leva stort och i konstant överflöd på sångerskans senaste singel som heter Glamour. Att helt enkelt leva det goda livet och att få allt man pekar på. Fina kläder, resor, restaurangbesök och platinakort. Allt som hör till det bekymmerslösa och materiella livet.

Apple Music Svensk Pop

Resultatet blir en kaxig poplåt med glimten i ögat som byggs upp av ett skönt rytmiskt arrangemang med tunga beats och arpeggion. Lika läcker och lyxig i produktionen som texten i låten vill förmedla med andra ord.

Glamour är tagen från sångerskans kommande EP Vattenfast Maskara som släpps i November.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.