Hildur Ottilia vill leva stort och i konstant överflöd på sångerskans senaste singel som heter Glamour. Att helt enkelt leva det goda livet och att få allt man pekar på. Fina kläder, resor, restaurangbesök och platinakort. Allt som hör till det bekymmerslösa och materiella livet.

Favoriter Apple Music

Resultatet blir en kaxig poplåt med glimten i ögat som byggs upp av ett skönt rytmiskt arrangemang med tunga beats och arpeggion. Lika läcker och lyxig i produktionen som texten i låten vill förmedla med andra ord.

Glamour är tagen från sångerskans kommande EP Vattenfast Maskara som släpps i November.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011