Elektropop med skönt driv och tunga beats. Det är vad tvillingduon Ivy Nord bjuder oss på när de här släpper singeln Lucid dreaming. Med mjuk nästan lite drömliknande sång skapar de en spännande kontrast mellan det elektroniska och det organiska. Resultatet är något som man euforiskt vill dansa till natten igenom. Det är verkligen en låt som skapar känslan av pulserande neon och fullt dansgolv. Älskar!

Ivy Nord består av Sara och Matilda Hesslind som ursprungligen kommer från Göteborg men som numera bytt västkusten mot Stockholm. Duon debuterade i somras med singeln Bitter sweet som de släppte tillsammans med DJ duon EMMA/EMMY.

Lucid dreaming är skriven av duon tillsammans med Hilda Lindstedt och Adam Abrahamsson. Det är även Adam som producerat låten.
Om arbetet med den nya singeln berättar Sara för bloggen:

“Det var magiskt att få skriva Lucid dreaming. Vi möttes alla i studion tidigt en lördagsmorgon och började prata om hur vi egentligen mådde. Jag hade nyligen upplevt en svår period av att inte känna mig tillräcklig i en komplicerad relation. Den känslan blev grunden och inspirationen till låten. Hela processen var som en livsbejakande läkande terapi. Det hoppas vi kunna dela med oss av till er som lyssnar”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.