Drömskt, drömskt och åter drömskt. Det är ett ord som inte kan upprepas tillräckligt många gånger för att beskriva The New Summer Bleaks nya singel Goodbye Porthmeor. Här får vi en låt om den tiden då ett par börjar förstå att de borde gå skilda vägar. Spännande nog är låten ett resultat av skriftliga samtal mellan människor i olika delar av Storbritannien. Där man sänt vykort emellan varandra och på så sätt skapat ett unikt melodisk uttryck och helt nytt sätt att skriva låttexter på. I dagens moderna ständigt uppkopplade samhälle känns det här både uppfriskande och innovativt. 

Favoriter Apple Music

Bandets medlemmar har alltså aldrig träffats! Vilket för mig är mind-blowing. De säger även att de med all sannolikhet aldrig kommer göra det. Med representation från Leicester, Brockley, Sherbourne, Sheffield och Belfast sjunger The New Summer Bleaks om barndom, uppväxt och förälskelse. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011