Tyvärr lever vi fortfarande i en värld där kvinnor inte kan känna sig trygga överallt. Artisten CHAR sprider ljus över detta i nya singeln Walk without Fear. Här sänder hon ett tydligt budskap om att vi måste kämpa för att komma till bukt med detta problem och våga skildrar historier om kvinnors upplevelser och mörkare stunder. Frågor om empowerment och kön aktualiseras och stämmer upp i samtida samhällsdebatter. Att engagera sig politiskt är något artisten inte är främmande för då hon i dagsläget driver den ideella organisationen för ideell hälsa Mad Millennials

”Jag tyckte att det var viktigt i och med det här släppet att verkligen belysa det samtal som har pågått om hur du kan känna dig som kvinna i ditt dagliga liv. Jag hoppas att den här berättelsen ger medvetenhet och ett budskap till dem som kanske inte är så bekanta med samma känslor. ”

CHAR

Produktionen är maffig och suggestiv vilket matchar känslan perfekt. Det andas en subtil R&B touch och modern pop. Med stöd av Kiss FM och BBC är CHAR den nya poptalangen som från  London vars turné med start den 9 oktober är utsåld.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply