Tyvärr lever vi fortfarande i en värld där kvinnor inte kan känna sig trygga överallt. Artisten CHAR sprider ljus över detta i nya singeln Walk without Fear. Här sänder hon ett tydligt budskap om att vi måste kämpa för att komma till bukt med detta problem och våga skildrar historier om kvinnors upplevelser och mörkare stunder. Frågor om empowerment och kön aktualiseras och stämmer upp i samtida samhällsdebatter. Att engagera sig politiskt är något artisten inte är främmande för då hon i dagsläget driver den ideella organisationen för ideell hälsa Mad Millennials

Popmuzik Lover

”Jag tyckte att det var viktigt i och med det här släppet att verkligen belysa det samtal som har pågått om hur du kan känna dig som kvinna i ditt dagliga liv. Jag hoppas att den här berättelsen ger medvetenhet och ett budskap till dem som kanske inte är så bekanta med samma känslor. ”

CHAR

Produktionen är maffig och suggestiv vilket matchar känslan perfekt. Det andas en subtil R&B touch och modern pop. Med stöd av Kiss FM och BBC är CHAR den nya poptalangen som från  London vars turné med start den 9 oktober är utsåld.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.