Med en pulserande produktion levererar den franske artisten Petit Biscuit sin senaste singel You don’t ignore (too late).
Med ett skönt och taktfast beat till sångarens mjuka och souliga sång skapar Petit Biscuit en given hit för sommaren och din spellista, det vill jag lova. För vem älskar inte den retrodoftande stilen på låten? Jag gick i alla fall igång på denna upplyftande poplåt.

Skicka in din musik

Om singeln berättar sångaren:

You don’t ignore (too late) är ett utbrott av färger och värme. Jag älskar hur det är enkelt men ändå väldigt annorlunda från det jag har gjort tidigare. Jag har alltid velat ha en slags RnB/funk-vibb på några av mina låtar. Att hitta min sångstil var i slutändan nyckeln till att hitta detta sound. Jag hade så roligt att skriva och sjunga melodin.”

Vill du ha något mer emotionellt, så ska du lyssna på b-sidan Honor your goals. En luftig, synthdriven låt med härlig atmosfär där sångaren sjunger rakt från hjärtat. Det är den där balladen till solnedgången som kännetecknas för alla romantiska 80-talsfilmer. Definitivt en låt att kolla in också.

Med singeln följer Petit Biscuit upp albumet Parachute från 2020 och inleder ett nytt kapitel för oss. Jag ser redan fram emot att höra fler nya singlar med honom.

Petit Biscuit

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011