Till storartade pukor och 80-tals synthar får jag massiva Taylor Swift 1989-vibbar på singeln Roman Holiday. Det är den amerikanska sångerskan Skylar Lee som ger oss en berättelse om att hitta tillflykt i kärlek, även om livet ibland ger oss fel förutsättningar. Baserat på filmen Roman Holiday från 1953 med Audrey Hepburn och Gregory Peck är låtens text ibland direkt talande till dialogen i filmen. 

DOLBY ATMOS

”Jag tror fullt ut på att falla för rätt person men vid fel tid. Även om det finns en oemotståndlig koppling kan det vara svårt när livet och omständigheter kommer i vägen. Men du vet, när du inser att ingenting i den här världen verkligen varar för evigt, lär du dig att vårda ögonblicksbilden då kärleken en gång var. När jag skrev Roman Holiday vill jag ge en berättelse som perfekt fångar spontaniteten, fjärilarna i magen och alla känslor som kommer med ett nyckfullt ögonblick av att bli kär. ”

Skylar Lee

Över synth-glimmer är denna pophymn smittsam med sina slående starka hooks, pulserande beats och öppenhjärtiga känslor. Ni hör Roman Holiday här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011