Lättsamt, catchy med ett djupare gömt budskap. Helt enkelt ett perfekt exempel på bitterljuv popmusik i sin allra bästa form. Det är vad Beth Keeping ger oss i I thought this would be a love song. Helt i min smak är även produktionen elektroniskt driven med massa små texturer och effekter som gör att lyssningen blir underhållande, samt att man hela tiden upptäcker nya finesser. 

DOLBY ATMOS

I thought this would be a love song är en iögonfallande poplåt om att tycka att ett förhållande går bara för att sedan få reda på att den andra personen inte känner alls på samma sätt.” 

Beth Keeping

Låten markerar den första spåret från Beth Keepings nya EP, som hon säger blir början på ett nytt kapitel med att göra musik som känns autentisk. Hela EP:n lovar hon har ett fylligare, mer filmiskt popljud som kommer presentera en annan sida än tidigare. Tills dess lyssnar vi in charmiga I thought this would be a love song. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011