Till en chill rytm och funkiga gitarrer ger Midnight Repost oss den perfekta låten att spela när skymningen långsamt övergår till natt.

Favoriter Apple Music

”Det här är en avslappnad men extremt catchy låt som har ett budskap som jag tror att alla kan ta till sig och relatera till. Det är den perfekta låten för en sen kvällstur eller om du bara får bra vibbar hemma.”

Midnight Repost

Produktionen andas lyx och You Don’t Wanna Know har en atmosfär som går att ta på. Om jag får gissa kvalificerat är inspirationen några av 80-talets största mid-tempo hits och artisten lyckas verkligen återskapa känslan här. Noggrant utvalda synthar som talar till både samtida musik men även nostalgi blandas med organisk och programmerad instrumentering. 

Låten i sig handlar om när två personer har nått slutet av en relation och romantiken långsamt seglar iväg. En av personerna håller dock desperat fast vid förhållandet och sista hoppet om att få det att fungera genom ett sista intimt ögonblick. Men i slutändan går de ändå skilda vägar. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011