Äntligen är det dags för Ezra Jordan att släppa sin EP 117! Artisten själv säger att han här talar direkt från hjärtat och erbjuder en ärlig och känslomässig eskapism från vardagen. Kommen ur den svåra tid som 2020 medförde är samlingen låtar talande till de besvikelser och mörker artisten kände när musikdrömmar, spelningar och världen helt plötsligt stängdes av. 

Fokusspåret från EP:n heter Who i am och är den vi är här för att prata om just nu. Från början nedskriven på ett blad från ett mindre anteckningsblock, är singeln en minnesteckning av att känna sig isolerad. Men för Ezra blev känslan nästan ett uppvaknande, då han insåg att han i någon mån alltid känt sig frånkopplad från samhället. Även i sällskap med vänner kände sångaren att folk runt om honom inte riktigt visste vem han var. I den här låten kommer artisten överens med den skrämmande tanken att dessa typer av relationer inte är värda att förbli i, utan att det är hälsosammare att släppa taget och våga gå vidare i andra relationer.

Som komplement till singeln kommer två kortare musikvideo/kortfilms-klipp i syfte att verkligen förstärka den känsla artisten vill förmedla med låten. Med en stämning som kommer beröra många sjunger Ezra Jordan varsamt och ömt till varenda ensam själv i hela världen. I all enkelhet är låten avskalad, men det är många gånger just piano och en röst som når långt in och berör hela ens känsloliv. Ni hör Who i am här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply