Äntligen är det dags för Ezra Jordan att släppa sin EP 117! Artisten själv säger att han här talar direkt från hjärtat och erbjuder en ärlig och känslomässig eskapism från vardagen. Kommen ur den svåra tid som 2020 medförde är samlingen låtar talande till de besvikelser och mörker artisten kände när musikdrömmar, spelningar och världen helt plötsligt stängdes av. 

Favoriter Apple Music

Fokusspåret från EP:n heter Who i am och är den vi är här för att prata om just nu. Från början nedskriven på ett blad från ett mindre anteckningsblock, är singeln en minnesteckning av att känna sig isolerad. Men för Ezra blev känslan nästan ett uppvaknande, då han insåg att han i någon mån alltid känt sig frånkopplad från samhället. Även i sällskap med vänner kände sångaren att folk runt om honom inte riktigt visste vem han var. I den här låten kommer artisten överens med den skrämmande tanken att dessa typer av relationer inte är värda att förbli i, utan att det är hälsosammare att släppa taget och våga gå vidare i andra relationer.

Som komplement till singeln kommer två kortare musikvideo/kortfilms-klipp i syfte att verkligen förstärka den känsla artisten vill förmedla med låten. Med en stämning som kommer beröra många sjunger Ezra Jordan varsamt och ömt till varenda ensam själv i hela världen. I all enkelhet är låten avskalad, men det är många gånger just piano och en röst som når långt in och berör hela ens känsloliv. Ni hör Who i am här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.