Kommer ni ihåg killen som sjöng Dancing On My Own i Britain Got talent 2015 och fick självaste Simon Cowell att trycka på sin golden buzzer? Den killen har efter det blivit en av Englands största artister och släpper idag singeln Rise. Från vad som får tolkas som en del av ett kommande album. 

Följ på Apple Music

Nya singeln är organiskt rotad och i stil med liknande gitarr-driven ”folkaktig” kommersiell pop är det Scotts röst som skiljer honom. Här får vi en upplyftande singel om att ta tag i sig själv och resa sig ur askan. Artisten sjunger att han har sin bästa kostym och är redo att ta sig an livets äventyr. Applicerar på många och mycket är låten storartad och ger en gåshud. Vilket antagligen är precis vad syftet är, så det är bara att säga well done. Med stort reverb och maffiga körer startar artisten ett nytt kapitel i livet och vad är då mer passande än ett tillhörande ledmotiv genom låten Rise

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011