Kommer ni ihåg killen som sjöng Dancing On My Own i Britain Got talent 2015 och fick självaste Simon Cowell att trycka på sin golden buzzer? Den killen har efter det blivit en av Englands största artister och släpper idag singeln Rise. Från vad som får tolkas som en del av ett kommande album. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Nya singeln är organiskt rotad och i stil med liknande gitarr-driven ”folkaktig” kommersiell pop är det Scotts röst som skiljer honom. Här får vi en upplyftande singel om att ta tag i sig själv och resa sig ur askan. Artisten sjunger att han har sin bästa kostym och är redo att ta sig an livets äventyr. Applicerar på många och mycket är låten storartad och ger en gåshud. Vilket antagligen är precis vad syftet är, så det är bara att säga well done. Med stort reverb och maffiga körer startar artisten ett nytt kapitel i livet och vad är då mer passande än ett tillhörande ledmotiv genom låten Rise

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.