Kommer ni ihåg killen som sjöng Dancing On My Own i Britain Got talent 2015 och fick självaste Simon Cowell att trycka på sin golden buzzer? Den killen har efter det blivit en av Englands största artister och släpper idag singeln Rise. Från vad som får tolkas som en del av ett kommande album. 

Dolby Atmos

Nya singeln är organiskt rotad och i stil med liknande gitarr-driven ”folkaktig” kommersiell pop är det Scotts röst som skiljer honom. Här får vi en upplyftande singel om att ta tag i sig själv och resa sig ur askan. Artisten sjunger att han har sin bästa kostym och är redo att ta sig an livets äventyr. Applicerar på många och mycket är låten storartad och ger en gåshud. Vilket antagligen är precis vad syftet är, så det är bara att säga well done. Med stort reverb och maffiga körer startar artisten ett nytt kapitel i livet och vad är då mer passande än ett tillhörande ledmotiv genom låten Rise

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.