David Nilsson och Jabob Persson i Norregård är nu aktuella med EP:n Smutsig, snyggt och jävligt bra. Här samlar herrarna från Emmaboda fem spår för oss där vi bland annat får singeln Mitt paradis, titelspåret Smutsig, snyggt och jävligt bra samt senaste släppet Nytt liv som de spelat in tillsammans med Ella Frick. Just den låten var något som verkligen fick mig att haja till när jag hörde igenom EP:n. Här bjuds vi på en pop-ballad som handlar om känslorna som uppstår när man vet att ett förhållande är påväg att ta slut, men ingen vågar ta första steget då man är rädd för vad som ska hända när man går vidare själv. Det blir emotionellt och sådär filmiskt snyggt i arrangemanget som helt klart lyfter låten för mig. Sedan blir rösterna mellan Jakob och Ella riktigt snyggt.

Popmuzik Podcast

Om arbetet med singeln berättar Norregård för bloggen:

”Vi hade låten färdigskriven med bara Jakobs röst på låten, men tyckte inte riktigt att låten nådde sin fulla potential. Så vi frågade Ella, som studerar musikproduktion i Växjö tillsammans med David, ifall hon kunde tänka sig att vara med och göra den till en duett, då vi kände att hennes röst verkligen skulle passa låten och att hon skulle lyckas förmedla det som låten försöker säga.”

EP:n avslutar med låtarna Dö för dig och Kommer tillbaks någon gång. Låtar som visar att Norregård faktiskt är som bäst när de är mer emotionella. Med just Dör för dig levererar duon den där lite trevande känslan om att vilja följa med en viss person hem och känslorna är sådär stora och man vet att det är rätt, men vill inte heller forcera något. Väldigt snyggt och likt Nytt liv sådär underbart filmiskt i stilen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011