David Nilsson och Jakob Persson i duon Norregård är tillbaka för att ge oss den lysande sensommarpoplåten Mitt paradis. Den blir duons femte singel och du har tidigare hört låtarna Älska mig, Nikotin och En låt om känslor här i bloggen.

Mitt paradis är en medryckande poplåt som känns som den där perfekta bilkörarlåten. Just den låten man vill spela på hög volym när man tagit sitt pick och pack och lämnar sin hemstad bakom sig för att hitta något större och bättre. Vill dock varna för att visslingen i låten kommer att sätta sig direkt på hjärnan. Så risken är stor att din omgivning kommer höra låten hela dagen när du går omkring och visslar på den.

Om singeln berättar Norregård för bloggen.

Mitt paradis handlar om frustrationen som uppstår när man känner att man sitter fast i en stad och inte vet hur man ska ta sig därifrån”

Om en månad, den 24:e September släpper duon debut-EP:n Smutsigt, snyggt & jävligt bra. Så vi har mer att se fram emot med herrarna i Småland.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply