David Nilsson och Jakob Persson i duon Norregård är tillbaka för att ge oss den lysande sensommarpoplåten Mitt paradis. Den blir duons femte singel och du har tidigare hört låtarna Älska mig, Nikotin och En låt om känslor här i bloggen.

KMR Studios

Mitt paradis är en medryckande poplåt som känns som den där perfekta bilkörarlåten. Just den låten man vill spela på hög volym när man tagit sitt pick och pack och lämnar sin hemstad bakom sig för att hitta något större och bättre. Vill dock varna för att visslingen i låten kommer att sätta sig direkt på hjärnan. Så risken är stor att din omgivning kommer höra låten hela dagen när du går omkring och visslar på den.

Om singeln berättar Norregård för bloggen.

Mitt paradis handlar om frustrationen som uppstår när man känner att man sitter fast i en stad och inte vet hur man ska ta sig därifrån”

Om en månad, den 24:e September släpper duon debut-EP:n Smutsigt, snyggt & jävligt bra. Så vi har mer att se fram emot med herrarna i Småland.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.