David Nilsson och Jakob Persson i duon Norregård är tillbaka för att ge oss den lysande sensommarpoplåten Mitt paradis. Den blir duons femte singel och du har tidigare hört låtarna Älska mig, Nikotin och En låt om känslor här i bloggen.

Dolby Atmos

Mitt paradis är en medryckande poplåt som känns som den där perfekta bilkörarlåten. Just den låten man vill spela på hög volym när man tagit sitt pick och pack och lämnar sin hemstad bakom sig för att hitta något större och bättre. Vill dock varna för att visslingen i låten kommer att sätta sig direkt på hjärnan. Så risken är stor att din omgivning kommer höra låten hela dagen när du går omkring och visslar på den.

Om singeln berättar Norregård för bloggen.

Mitt paradis handlar om frustrationen som uppstår när man känner att man sitter fast i en stad och inte vet hur man ska ta sig därifrån”

Om en månad, den 24:e September släpper duon debut-EP:n Smutsigt, snyggt & jävligt bra. Så vi har mer att se fram emot med herrarna i Småland.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.