Den tyska artisten NINA ger oss här den retrodoftande pop-balladen Gold heart. Här bjuds vi på varma luftiga synthar, behaglig slidegitarr-spel och mjuk sång som ger en drömliknande känsla. Resultatet blir som ett soundtrack till en 80-talsfilm eller perfekt avslappnad promenad utmed en strand på kvällen.

Covered PSB

Låten är skriven tillsammans med Radio Wolf och Ricky Wilde, och följer upp sångerskans singel Carnival night som släpptes i somras.
Som sagt, om du liksom jag älskar de där retrodoftande syntharna och känslan av 80-tal, så kommer du definitivt uppskatta singeln Gold heart. Så följ med in i det neonfärgade drömlandskapet tillsammans med NINA.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011