Den tyska artisten NINA ger oss här den retrodoftande pop-balladen Gold heart. Här bjuds vi på varma luftiga synthar, behaglig slidegitarr-spel och mjuk sång som ger en drömliknande känsla. Resultatet blir som ett soundtrack till en 80-talsfilm eller perfekt avslappnad promenad utmed en strand på kvällen.

Apple Music Svensk Pop

Låten är skriven tillsammans med Radio Wolf och Ricky Wilde, och följer upp sångerskans singel Carnival night som släpptes i somras.
Som sagt, om du liksom jag älskar de där retrodoftande syntharna och känslan av 80-tal, så kommer du definitivt uppskatta singeln Gold heart. Så följ med in i det neonfärgade drömlandskapet tillsammans med NINA.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.