Amerikanska sångerskan Heather Sommer ger en hymn till alla som någon gång förlorat en viktig vänskap i livet. Från en plats av sorg och brända broar hör vi artisten sjunga om ångesten inför att inte våga lita på någon igen i Would you stay.

”Låten är riktigt rå och jag hoppas den är talande till alla som gått igenom ångesten som kommer efter att ha förlorat människor som en gång var otroligt viktiga för en.”

 Heather Sommer 

Produktionsmässigt är det en elektronisk eufori som påminner om artister som Kiiara. Refrängen med sina R&B-influerade rytm och stora luftiga trummor passar min smak alldeles perfekt. Det finns därtill en hel del EDM-inslag på sina ställen, vilket skapar en hypermodern pop-hybrid. Där Heather Sommers röst är kristallklar och i sig ett instrument.

Med över 35 miljoner strömningar i bagaget och ett sample-pack som varit producenternas favorit fokuserar nu Heather på att göra mer akustiskt driven pop. Här kommer vi se en helt annan sårbarhet från sångerskan och Would you stay markerar början på det.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply