Amerikanska sångerskan Heather Sommer ger en hymn till alla som någon gång förlorat en viktig vänskap i livet. Från en plats av sorg och brända broar hör vi artisten sjunga om ångesten inför att inte våga lita på någon igen i Would you stay.

Popmuzik Podcast

”Låten är riktigt rå och jag hoppas den är talande till alla som gått igenom ångesten som kommer efter att ha förlorat människor som en gång var otroligt viktiga för en.”

 Heather Sommer 

Produktionsmässigt är det en elektronisk eufori som påminner om artister som Kiiara. Refrängen med sina R&B-influerade rytm och stora luftiga trummor passar min smak alldeles perfekt. Det finns därtill en hel del EDM-inslag på sina ställen, vilket skapar en hypermodern pop-hybrid. Där Heather Sommers röst är kristallklar och i sig ett instrument.

Med över 35 miljoner strömningar i bagaget och ett sample-pack som varit producenternas favorit fokuserar nu Heather på att göra mer akustiskt driven pop. Här kommer vi se en helt annan sårbarhet från sångerskan och Would you stay markerar början på det.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011