Med Sister Ray lanserar Foxes sitt tredje album The Kick, som då blir sångerskans tredje i raden och följer upp All I Need från 2016.

Popmuzik Popcast

Nya singeln är en verkligen episk partylåt! Här bjuds vi på en härligt pulserande produktion och snygg synthmatta som hjälper oss att ta över natten tillsammans med vännerna vi älskar!
Om singeln berättar sångerskan.

Sister Ray kom från en vild del av mig under lockdown som längtade efter en natt med frihet och att ha roligt igen. En längtan efter att släppa taget. The Velvet Underground-referensen är en nick för att beskriva den mest förödande natten du någonsin kan tänka dig, men i dess anda är det ett firande tillsammans med de människor du kan ha de magiska stunderna med. Jag ville skapa den energin i en låt så att jag kunde föreställa mig den känslan för alltid.”

Albumet The Kick släpps den 11:e Februari.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.