Med Sister Ray lanserar Foxes sitt tredje album The Kick, som då blir sångerskans tredje i raden och följer upp All I Need från 2016.

Popmuzik Lover Patreon

Nya singeln är en verkligen episk partylåt! Här bjuds vi på en härligt pulserande produktion och snygg synthmatta som hjälper oss att ta över natten tillsammans med vännerna vi älskar!
Om singeln berättar sångerskan.

Sister Ray kom från en vild del av mig under lockdown som längtade efter en natt med frihet och att ha roligt igen. En längtan efter att släppa taget. The Velvet Underground-referensen är en nick för att beskriva den mest förödande natten du någonsin kan tänka dig, men i dess anda är det ett firande tillsammans med de människor du kan ha de magiska stunderna med. Jag ville skapa den energin i en låt så att jag kunde föreställa mig den känslan för alltid.”

Albumet The Kick släpps den 11:e Februari.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011