Den gamle Frankie Goes To Hollywood-sångaren Holly Johnson sjunger låten This was me i Amazon Prime-filmen Everybody’s Talking About Jamie som just nu streamas på plattformen.

Skicka in din musik

Låten i sig är skriven för själva filmen och finns alltså inte med i scenuppsättningen av musikalen. Men något ska de ju ha att pitcha in till Oscars-juryn i form av originallåt tänker jag.

Musikalen bygger på Jamie Campbell (Max Harwood) och hans debut som drag queen under en skolbal. Just Johnsons låt används i en tillbakablick av Jamies mentor Hugo Battersby (Richard E. Grant) som minns tillbaka till sina yngre år under 80-talet.

Du kan kolla in trailern till filmen här:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011