När solen skiner är en låt för alla som förlorat någon. I Charlie Hays fall var det hennes kusin som gick bort alldeles för tidigt. Låten växte upp från sorgen och blev som en påminnelse om att livet är så otroligt bräckligt.

Popmuzik Lover Patreon

Med ett nära och vackert uttryck i sång till ett pianoarrangemang sätter Charlie ord på den sorg och alla frågor man har inom sig när det värsta händer. Samtidigt känns låten hoppfull och tröstande, att personen i fråga finns här runt om oss, och i oss, för alltid.

Från början hade Charlie skrivit låten på engelska, men efter att ha drömt om sin kusin en natt så insåg hon att låten behövde framföras på svenska. Något som verkligen satte tyngd och känsla i orden, för det är något speciellt med att öppna sitt hjärta och sina tankar på just svenska.

Du kan lyssna på När solen skiner här nedan. Den träffar förhoppningsvis rakt in i hjärtat även på dig och kan skapa en vacker tanke eller avsked till någon som stått dig nära. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011