Hemsökt av en gammal relation det är vad amerikanska Jillian Steele sjunger om i Dead to You. Det är knappt jag kan hålla mina pop-känslor i styr när jag lyssnar på den här godispåsen till låt. Produktionen andas poprock, indie lite country och ett stort mått kommersiell pop. Jag har skrivit det förut, men det organiska rockpop soundet från tidigt 2000-tal är tillbaka. Vi har sett det gång på gång nu och jag älskar det! Jillians röst är mjuk, välkomnande med samtidigt skör och känslosam, allt är så in i helskott väl avvägt och jag vill bara krypa upp i den här ljudbilden och leva ut hela känsloregistret. Gör inte elgitarr något med en ändå? Den når liksom längre in och provocerar både hetlevrade och melankoliska känslor. Oavsett Dead to You landar direkt på min lista över bästa musiken just nu. 

Favoriter Apple Music

Från början uppväxt i New York men nu mera bosatt i musikens epicentrum Nashville. Började Jillian sin karriär inom skådespeleri och reklamfilm. Men oj vilken tur att hon sadlade om för med den här rösten står det klart att hon ska sjunga och uttrycka sina känslor genom musik. Smått golvad här är Dead to Yo.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011