Honeymoon handlar om den där fasen i ett förhållande när nyförälskelsen lagt sig. Perioden då det där romantiska filtret som lades över världen och personen är borta. Det är nu man ska gå in i verkligheten och se om kärleken funkar även i vardagen.

Svensk Pop Apple Music

Honeymoon handlar om att förlora den alltomfattande ruset i början av ett förhållande och ta en realistisk bedömning av var du är. Du börjar romantisera allt från ”förr”, när din hjärna spottade ut alla kemikalier för att få dig att känna dig euforisk, orörlig. Jag älskade tanken på att ta en riktigt pragmatisk blick på kärleken, dissekera både den kalla sanningen och en allvarlig självreflektion.”

Honeymoon är skriven och producerad av Thomston tillsammans med Dylan Nash och bjuder på ett härligt pulserande arrangemang där vemod och dansanta beat får slå sig samman för att skapa ännu en lysande poplåt med en av mina personliga favoritartister just nu.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011