Honeymoon handlar om den där fasen i ett förhållande när nyförälskelsen lagt sig. Perioden då det där romantiska filtret som lades över världen och personen är borta. Det är nu man ska gå in i verkligheten och se om kärleken funkar även i vardagen.

Favoriter Apple Music

Honeymoon handlar om att förlora den alltomfattande ruset i början av ett förhållande och ta en realistisk bedömning av var du är. Du börjar romantisera allt från ”förr”, när din hjärna spottade ut alla kemikalier för att få dig att känna dig euforisk, orörlig. Jag älskade tanken på att ta en riktigt pragmatisk blick på kärleken, dissekera både den kalla sanningen och en allvarlig självreflektion.”

Honeymoon är skriven och producerad av Thomston tillsammans med Dylan Nash och bjuder på ett härligt pulserande arrangemang där vemod och dansanta beat får slå sig samman för att skapa ännu en lysande poplåt med en av mina personliga favoritartister just nu.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.