Honeymoon handlar om den där fasen i ett förhållande när nyförälskelsen lagt sig. Perioden då det där romantiska filtret som lades över världen och personen är borta. Det är nu man ska gå in i verkligheten och se om kärleken funkar även i vardagen.

Honeymoon handlar om att förlora den alltomfattande ruset i början av ett förhållande och ta en realistisk bedömning av var du är. Du börjar romantisera allt från ”förr”, när din hjärna spottade ut alla kemikalier för att få dig att känna dig euforisk, orörlig. Jag älskade tanken på att ta en riktigt pragmatisk blick på kärleken, dissekera både den kalla sanningen och en allvarlig självreflektion.”

Honeymoon är skriven och producerad av Thomston tillsammans med Dylan Nash och bjuder på ett härligt pulserande arrangemang där vemod och dansanta beat får slå sig samman för att skapa ännu en lysande poplåt med en av mina personliga favoritartister just nu.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.