Axel Schylström och Jon Henrik Fjällgren samarbetar för organisationen Aldrig Ensam med singeln En sång för dig. Med låten vill herrarna trösta och öppna upp till samtal om det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa. Att lyfta fram att alla mår dåligt ibland och att det är okej att visa det, prata om det och be om hjälp. För ingen ska behöva vara ensam i att må dåligt, samtidigt som ingen faktiskt är ensam om att vara det. För alla har perioder i livet då man helt enkelt inte är på topp eller inte orkar. De gånger kanske denna låt kan vara en tröst och en klapp på axeln.

Här bjuds vi på vackert pianoarrangemang som växer och byggs på tillsammans med låten och med det (förhoppningsvis) självförtroendet. Lägg sedan till att det alltid blir mäktigt med Fjällgrens jojk, speciellt när låten sväller upp i ett Zimmer-liknande arrangemang. Gåshud!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply