Ella Doherty föddes i Storbritannien för att sedan flytta till Sverige 2007.
Genom att försöka imponera på sin pojkvän och hans familj som var musiker, började Ella spela gitarr. När hon väl lärt sig mästra instrumentet gjorde killen slut. Typiskt.

Nordiska Favoriter

”Då började jag skriva om min depression och fortsatte sen att skriva massor av låtar med hopp om att kanske hjälpa andra personer med depression.”

Debuten kom 2020 i form av What’s the reason och efter det har Ella släppt fyra singlar.
Nu kommer den femte, i form av Deserve. En gitarrdriven poplåt med skön rytm och en viss rockkänsla i grunden.
Det är definitivt ett behagligt mörker över låten skulle jag säga när Ella sjunger att man i slutändan bara får det man förtjänar.

Följ Ella Doherty på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
6
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.