En tillbakablick till 90-talet, laddad med mängder av nostalgiska stunder där bland annat Britney Spears och Backstreet Boys nämns. Det är vad Kanadensaren Nicole Rayy ger oss i nya låten Feel Like Yesterday. En skulle kunna tro att det här är en rakt upp och ner kopia på Anne-Maries 2002 men nej, det här är en helt annan take. Inspirationen är rätt och slätt country och det påminner snarare om det kommersiella soundet som Taylor Swift en gång förde in i genren än regelrätt radiopop. Ett rivigt gitarr-riff inleder hela låten och Nicoles närvarande stämma presenterar sig kort därefter. 

Popmuzik Podcast

”Det här är det roligaste jag någonsin haft med att skapa en musikvideo! Jag ville att den skulle hylla alla mina underbara trender från min barndom, och jäklar Roadhouse Productions genomförde verkligen min vision. Från lavalampor, till frostat glas, till Britney Spears den här videon är ett kärleksbrev till tidigare generationer. Jag hoppas att du är redo att transporteras tillbaka i tiden eftersom det definitivt kommer att få dig att känna att du lever i 1990-talet igen.”

Nicole Rayy

Efter att snabbt ha gjort ett namn för sig själv i country-världen och genererat över en miljon spelningar på Spotify är Nicole Rayy här för att fortsätta leverera hits. Prominenta tastemakers har redan höjt henne till skyarna och nya låten är helt klart lika delar kommersiell som den bevarar känslan av traditionell country. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.