Samtidigt som nya singeln Getaway Car släpps kommer även Charly Haze debut EP.  Detta efter att ha utsatts för en bilolycka där artisten dessvärre orsakades en allvarlig hjärnskada som sattes hennes liv på vänt i två år. Nya låten och även hela EPn är en samling berättelser skrivna under processen av återhämtning. Här skriver sångerskan om resan till California i jakten på läkare som kunde hjälpa henne, och och ger en ärlig hjärtskärande bild av hur drastiskt livet kan ändras på ett ögonblick. Sound-mässigt hämtas inspiration från 80-tal, kommersiell pop och indie. Låten Getaway Car är ett tydligt exempel på sammanförandet av alla dessa genrer där artisten verkligen får utlopp för sin kärlek till lyxiga synthar, drömsk pop och tunga basgångar. 

Popmuzik Popcast

Efter att ha lanserat sitt solo-projekt så tidigt som förra året har charly haze rönt stora framgånger och omnämnts på diverse musik-sidor och bloggar. Redan som 15-åring signade hon sitt första skivkontrakt och har även stått på scen större delen av sitt liv. Vi önskar alla lycka till med den känslomässigt starka nya EP:n och lyssnar in Getaway Car här. 

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.