Dubstar fortsätter att skämma bort oss med sina lysande poplåtar. Nya och rykande färska singeln Tectonic Plates är inget undantag. Än en gång samarbetar duon med mästaren och producenten Stephen Hague som varit med bandet på deras tidigare singlar.
Låten i sig var ursprungligen tänkt som ett uttryck för undertryckta känslor, illustrerade med ibland geomorfologiska texter, för att förmedla den barnsliga förväntan på en utlovad kärlek som ännu inte har dykt upp.
Allt målat i en upplyftande och som vanligt lite söt Dubstar-skrud där texten är mörkare än melodierna. Det är väl den typen av kontrast som alltid gjort Dusbstar till ett favoritband.

Covered PSB
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011