Två soul-drottningar går ihop och ger oss singeln Överdos, faktiskt den sista innan det är dags för Daniela Rathanas efterlängtade album. Hur låter det då? Jo, stämmorna och wailingarna får mig att smälta. Produktionen är mörk, R&B-inspirerad och matchar den farliga texten perfekt. Här är det ett spel på liv och död som utspelar sig rakt framför öronen på oss. Titta gärna in det snygga rörliga art-worket som går i en 8-sekunders sekvens medan låten spela på Spotify. Där kommer ni förstå vad jag menar med högt spel. 

Skicka in din musik

Efter ett par riktigt bra singlar inväntar jag med spänning det kommande albumet. Än så länge är men absoluta favoritsingel 6 till 9, har ni inte lyssnat in den gör det nu! Även kul att höra Zikai sjunga på svenska och till ingens förvåning gör hon även detta med bravur. Lyssna in Överdos här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011