Sir Boyfriend följer upp solodebuten Tonite från i somras med balladen Surprise.
Låten beskriver ett förhållande där parterna ger varandra en ny chans, men det finns ett förflutet av otrohet och svartsjuka som gnager och den här gången vill ingen ha stora överraskningar. I kärleken finns utrymme för förlåtande, men personen i fråga vill ta det försiktigt, och hoppas innerligt att det är ömsesidigt.

Svensk Pop

Surprise är producerad till ett svävande och drömliknande arrangemang som tillsammans skapar en emotionell ballad där sångaren får visa upp ett imponerande uttryck i rösten. Som om han är lika försiktig med orden som paret som trevande ska ge varandra en andra chans.
Känns som en perfekt höstballad som får förstärka de vemodiga känslor som så ofta dyker upp då.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.