Jag tok-gillade ju Se mig med Veronica Maggio. Lite synthigare och upptempo vilket jag såklart uppskattade massa, samtidigt som känslan är sådär Maggio-vemodigt. Perfekt kombination om ni frågar mig.

POPMUZIK LOVER 2

Nya singeln Varsomhelst/Närsomhelst fortsätter på samma stig och det står klart för mig att även Maggio omfamnat synthwave-trenden fullt ut, vilket även kommer löpa som en röd tråd på sångerskans kommande album, som blir hennes sjunde i ordningen.

Varsomhelst/Närsomhelst i sig handlar om en person som inte tänker särskilt mycket på konsekvenser, utan lever livet fullt ut som hen vill leva.
Det känns som Maggio 2021/22 kommer att bli den bästa versionen av sångerskan. Jag har i alla fall skyhöga förväntningar på detta.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011