Jag tok-gillade ju Se mig med Veronica Maggio. Lite synthigare och upptempo vilket jag såklart uppskattade massa, samtidigt som känslan är sådär Maggio-vemodigt. Perfekt kombination om ni frågar mig.

Popmuzik Popcast

Nya singeln Varsomhelst/Närsomhelst fortsätter på samma stig och det står klart för mig att även Maggio omfamnat synthwave-trenden fullt ut, vilket även kommer löpa som en röd tråd på sångerskans kommande album, som blir hennes sjunde i ordningen.

Varsomhelst/Närsomhelst i sig handlar om en person som inte tänker särskilt mycket på konsekvenser, utan lever livet fullt ut som hen vill leva.
Det känns som Maggio 2021/22 kommer att bli den bästa versionen av sångerskan. Jag har i alla fall skyhöga förväntningar på detta.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.