Mäktiga Janice släpper den klubbiga R&B-låten Magic och oj vad jag gillar detta! Det är empowering, lite sexigt och en sjuk jäkla vibe. Den funkiga basgången är omedelbart medryckande och artistens stämma fullkomligt dominerar låten. Vem vill inte ha lite av Janice magic liksom. Att döma av omslaget och soundet är inspirationen 90-tal vilket jag helt klart tycker artisten lyckas fånga.

Popmuzik Lover Patreon

Magic handlar om vad som händer när man tillslut vågar dra gränsen för vad man tolererar i sina relationer, och äntligen står upp för sig själv. Och hur de omedelbara insikterna som uppstår i just den skärpunkten leder till ett fantastiskt inre sökande efter magin i livet”

Janice

Med ett budskap om att ta tillbaka makten över sitt eget liv fortsätter Janice bevisa att hon är bland det bästa vi har på R&B scenen i Sverige. Förra singeln Let It Rain var en personlig favorit och så även för P3 och internationella tidningar. Nya Magic är skriven tillsammans med UK-baserade låtskrivaren Javeon McCarthy och producerad av svenska HYENA. Den 15 oktober landar EP:n Feelings Unsolved som innehåller fem spår om allt från beroendeframkallande kärlek till majestätiska ballader om sorg. Nästa gång man kan se Janice live i Göteborg är på West Pride den 3 oktober.

Josefin Malmén har regisserat musikvideon till Magic och Matilda Fleberg står för koreografin när Janice dansar sig igenom låten tillsammans med Angela Arcueno.
Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011