Jacob Evergreen och Maxwell Flanders från Los Angeles utgör duon Rollerblader. De har spelat tillsammans med olika artister på turnéer, i studio samt skrivit en hel del låtar ihop.
Men nu är det äntligen dags för dem att debutera som grupp. Det gör de med singeln Heartback. En funkig och medryckande poplåt som andas 80-tal i produktionen, där sångaren Evergreen sjunger om hur han under en turné föll hårt för en kvinna som visade sig vara intresserad av andra kvinnor. Ett hjärta han inte kunde fånga med andra ord, men det var bara att acceptera läget och plocka upp skärvorna av sitt egna.

Följ på Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011