Jacob Evergreen och Maxwell Flanders från Los Angeles utgör duon Rollerblader. De har spelat tillsammans med olika artister på turnéer, i studio samt skrivit en hel del låtar ihop.
Men nu är det äntligen dags för dem att debutera som grupp. Det gör de med singeln Heartback. En funkig och medryckande poplåt som andas 80-tal i produktionen, där sångaren Evergreen sjunger om hur han under en turné föll hårt för en kvinna som visade sig vara intresserad av andra kvinnor. Ett hjärta han inte kunde fånga med andra ord, men det var bara att acceptera läget och plocka upp skärvorna av sitt egna.

Popmuzik Popcast
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.