Duon Meet Me in Orbit från norra Kalifornien är tillbaka. Senast vi hörde dem här i bloggen var med singeln Slip away för en månad sedan. Nu är Jared Brannan och Brandon Bews aktuella med Weekend. En nostalgisk poplåt om att få vara tillsammans med den där speciella någon. Allt producerat till en varm och synthig produktion där där den mjuka sångrösten passar perfekt till arrangemanget. En låt att bara bli lycklig tillsammans med.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar duon:

Weekend är en låt vi har arbetat med länge. Konceptet började faktiskt som ett röstmemo redan när vi startade MMO och vi har bara väntat på rätt tid för att avsluta den. På ytan handlar låten om en blyg romans, men det handlar egentligen om att bara få umgås med rätt personer kan vara det närmaste till den verkliga lycka någon kan hoppas på. ”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.