Barrett Crake samarbetar med producenten Stark för att skapa dansant popmagi med singeln Silent treatment. Här får vi en skön mix av popmelodier, tropiska rytmer och stark sång. Allt för att skapa en låt som känns gjuten på våra mer poppiga dansgolv och som ger en varm bris för att hålla liv i sensommaren ytterligare några timmar.

DOLBY ATMOS

Silent treatment sjunger Crake om att ingen gillar att få den ”tysta behandlingen” i en relation där man bara dödar samtalet och inte ger möjlighet att förklara eller försvara.
Så även om du pratar eller inte, så kommer du att uppskatta att dansa till denna givna hit. Det kanske löser knutar ord inte kan öppna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011