Vi behöver nog komma på ett nytt ord för atmosfärsik sång när Aaron Rizzo ger oss den elektroniska och otroligt fängslande singeln To Witness Love. Med läckra effekter, distade trummor och en ekande smått burkig kedja på lead-stämman skapar artisten något alldeles unikt. Starkt och ärligt sjunger sångaren om att han är kär i detta ögonblicket, men inte kär i personen han delar det med. Starkt, men kanske också något många av oss behöver höra. Att vara kär i kärleken känns som ett fenomen som ibland gör att man förblindas av känslor framför förnuft. Här försöker i alla fall Aaron förstå den subtila skillnaden mellan de två scenarion han målar upp. 

Följ på Apple Music

Produktionen är snyggt slimmad men ändå riktigt fyllig och många gånger överraskande. Denna multiinstrumentalist är ingen främling för att göra just experimentella ljud. Detta då artisten växte upp med att lyssna till 80-talssound och blev besatt av att skapa produktioner som tänjer på gränserna för pop. Upphöjd till skyarna av tastemakers är artisten någon helt klart värd att hålla ögonen på. Ni hör låten To Witness Love här och ha i minnet att den skrevs på tio minuter. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011