Ibland hör man den där låten som gör att allt stannar upp och man bara lyssnar på varje frasering i texten. Så var det med Bra ihop med Lisa Howard. Tror det var känslan av Song for Zula med Phosphorescent i inledningen. När hon sjunger ”som sa till sin kille som tydligen spelar i samma korplag du” påminde melodin mycket om den fantastiska låten från 2013. Bra var väl det, för det var precis det som drog in mig och ville lyssna mer.

Nordiska Favoriter

Efter den avskalade inledningen tar låten sedan fart för att bli pulserande pop där Lisa berättar om ett förhållande som tagit slut. Där han gått vidare medan Lisa själv fortfarande undrar hur det kunde bli så att de gick isär och hur kan kunde gå vidare så snabbt. Så många frågor formulerade av sångerskan tillsammans med Simon Strömstedt (som även producerat låten).
Själv älskar jag kontrasten mellan det sångerskan sjunger och den pumpande melodin. Att hon sedan fått in en stor dos bitterhet i texten är även det pricken över i:t. ”Jag hörde på radion, ni passar så bra ihop, det tycker inte jag.” L-y-s-a-n-d-e.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.