Vem har inte drömt om att flytta från sin gamla hemstad? Det samhället någonstans i Sverige som känns så litet och inskränkt när man växer upp, att det inte var stort nog åt en själv. Där ens plan var att flytta till en storstad så snart möjligheten gavs.
Det är just det som singer-songwritern Andrea Lundquist sjunger om på hennes singel Gula fasaden. Fast istället för att vara den som flyttar är det Andrea som stannade kvar. När den där lilla staden växte på en och man blev tillfreds med att bo i staden som alltid varit ens hem.

Popmuzik Podcast

Om singeln berättar Andra för bloggen:

”Detta är en tillbakablick till min barndom. Jag kommer från en liten stad och hade inga planer på att stanna. Planen var att flytta någon annanstans. Jag och mina vänner drömde om att åka till större städer. Men någonstans på vägen blev jag kär i min egen hemstad och att flytta härifrån var plötsligt inte aktuellt och med resultatet i handen blev allt väldigt bra, och jag skulle aldrig vilja ha det på något annat sätt.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011