Vem har inte drömt om att flytta från sin gamla hemstad? Det samhället någonstans i Sverige som känns så litet och inskränkt när man växer upp, att det inte var stort nog åt en själv. Där ens plan var att flytta till en storstad så snart möjligheten gavs.
Det är just det som singer-songwritern Andrea Lundquist sjunger om på hennes singel Gula fasaden. Fast istället för att vara den som flyttar är det Andrea som stannade kvar. När den där lilla staden växte på en och man blev tillfreds med att bo i staden som alltid varit ens hem.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Andra för bloggen:

”Detta är en tillbakablick till min barndom. Jag kommer från en liten stad och hade inga planer på att stanna. Planen var att flytta någon annanstans. Jag och mina vänner drömde om att åka till större städer. Men någonstans på vägen blev jag kär i min egen hemstad och att flytta härifrån var plötsligt inte aktuellt och med resultatet i handen blev allt väldigt bra, och jag skulle aldrig vilja ha det på något annat sätt.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.