Innan sommaren är slut på riktigt återskapar Jessica Bohlin känslan av just den årstiden när hon här släpper singeln Sommarnatt. En medryckande country-poplåt som beskriver alla känslor och upplevelser en sommarnatt i Sverige. En natt i norra Sverige med midnattssol, långa bilfärder, nattbad och lägereldar. Idyllisk bild av landet i norr och hur magiskt det ändå kan vara här.

Popmuzik in Dolby Atmos

Om singeln berättar Jessica för bloggen:

”Jag ville skriva en riktig sommarlåt! mycket lång tid. När jag skrev ner allt som jag förknippar med sommaren och det som gör mig glad, kom låten på bara några minuter. Det var som om allt föll på plats, ackorden, texterna, melodin. En efter en som pusselbitar, och helt plötsligt hade jag min sommarlåt!”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.