Med en pampig refräng där marscherande trummor och episka synthar skapar stor magi levererar Tommy Nilsson här singeln Find the lies. En låt som handlar om falska människor i maktposition.

Apple Music

Hur vet vi vem som ljuger? Den här låten handlar om falska människor. Människor som ljuger men övertygar andra om att de inte gör det. Vi känner alla igen dem i politiker och de människor som gömmer sig bakom någon form av religion. Där man skapar makt och inflytande igenom att just mata lögner för sin egna vinning.
Med låten vill Tommy att vi ställer oss upp mot dessa lögner och genomskådar dem. Att vi förstår att de ljuger och att vi har ögonen på dem.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.