Känsloladdad pop med country influenser, så låter det när artisterna Mack Gibson och Sandra Rozén som ger oss Inre Strid. Ömsint sjunger de båda musikerna om att kämpa för sitt inre välmående. Låten ämnar belysa psykiska ohälsa och framförallt normalisera att det är okej att inte alltid må bra. Förhoppningen är att kunna sträcka ut en musikalisk hand till den som verkligen behöver det.

Popmuzik Popcast

Sandra var den som påbörjade arbetet med låten och berättar att den tog sig form en dyster höst då det fanns personer i hennes närhet som hade det tufft psykiskt.

-Jag hade en tid innan hört en låt som belyser psykisk ohälsa, och som riktar sig till personer som mår dåligt. Jag ville då försöka skriva en låt som lyfter ämnet genom att beskriva både hur någon som mår dåligt kan känna, men även hur andra ser dem som mår dåligt. Efter att ha fastnat lite med skrivandet, och jag tänkte slopa idén och börja med något nytt, så lyfte jag ändå denna idé med Mack Gibson. Han fastnade för idén och vi skrev färdigt låten tillsammans. 

Sandra Rozén

Akustiska gitarrer och ett atmosfäriskt reverb utgör grunden i denna gripande ballad. Extra vackert blir det att Sandras ljusare stämma kontrasteras mot Macks mörkare. Något som skapar en dynamisk lyssning.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.