Känsloladdad pop med country influenser, så låter det när artisterna Mack Gibson och Sandra Rozén som ger oss Inre Strid. Ömsint sjunger de båda musikerna om att kämpa för sitt inre välmående. Låten ämnar belysa psykiska ohälsa och framförallt normalisera att det är okej att inte alltid må bra. Förhoppningen är att kunna sträcka ut en musikalisk hand till den som verkligen behöver det.

Apple Music

Sandra var den som påbörjade arbetet med låten och berättar att den tog sig form en dyster höst då det fanns personer i hennes närhet som hade det tufft psykiskt.

-Jag hade en tid innan hört en låt som belyser psykisk ohälsa, och som riktar sig till personer som mår dåligt. Jag ville då försöka skriva en låt som lyfter ämnet genom att beskriva både hur någon som mår dåligt kan känna, men även hur andra ser dem som mår dåligt. Efter att ha fastnat lite med skrivandet, och jag tänkte slopa idén och börja med något nytt, så lyfte jag ändå denna idé med Mack Gibson. Han fastnade för idén och vi skrev färdigt låten tillsammans. 

Sandra Rozén

Akustiska gitarrer och ett atmosfäriskt reverb utgör grunden i denna gripande ballad. Extra vackert blir det att Sandras ljusare stämma kontrasteras mot Macks mörkare. Något som skapar en dynamisk lyssning.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.