I sin debutsingel Quiet Spaces visar Australiensiska Em LY på otroligt mod och berättar historien om det våld och den kontroll hon fått utstå i tidigare relationer. Genom låten ger hon en röst till de som tagit sig igenom den här situationen och sprider även ljus över varför det är så svårt att lämna. 

POPMUZIK LOVER 2

”Med tiden isolerar människor som använder tvångskontroll dig och övertygar dig om att du är värdelös. Jag ville fånga hur dessa typer av infekterade relationer driver dig förbi din brytpunkt och får dig att tvivla på din verklighet och känsla av identitet.”

Em LY

Rörande och vackert får vi här något mer än en låt, det är ett statement och yttersta bevis på styrka. Över ett akustiskt piano växer sig Quiet Spaces allt större under sina fyra minuter och den emotionella sången och texten gör att det går rysningar genom kroppen. 

Under sin tid som låtskrivare och artist har Em Ly genomgått många svåra stunder men tack vare musiken har hon funnit ett terapeutiskt sätt att få utlopp för sina känslor och tankar. Ni hör nya Quiet Spaces här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011