Sir Boyfriend hörs ju vanligtvis som sångare i Visiteur som nyligen släppte den lysande singeln Bad dream som du även kunde höra här i bloggen. Men nu har artisten även valt att släppa musik solo (när kreativiteten är hög och pandemin är lång finns alltid tid och möjlighet), och först ut är singeln Tonite som släpptes idag.

Popmuzik Lover Patreon

Låten skrevs efter en kräftskiva där han hade övertalat en kompis att sjukanmäla sig dagen därpå så de kunde festa hela natten. Svensk sensommar när den är som bäst och som man aldrig vill ska ta slut. Just den känslan får Tonite beskriva med sin synthiga produktion och det varma, dansanta beatet. Det är sountracket för att dansa på klipporna under sommarkvällarna.

Nu har Sir Boyfriend även släppt en somrig och något 90-talsdoftande textvideo till låten också. En video som bland annat innehåller badpojke, laser och bilfärder på ändlösa amerikanska vägar.
Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011