Sir Boyfriend hörs ju vanligtvis som sångare i Visiteur som nyligen släppte den lysande singeln Bad dream som du även kunde höra här i bloggen. Men nu har artisten även valt att släppa musik solo (när kreativiteten är hög och pandemin är lång finns alltid tid och möjlighet), och först ut är singeln Tonite som släpptes idag.

Låten skrevs efter en kräftskiva där han hade övertalat en kompis att sjukanmäla sig dagen därpå så de kunde festa hela natten. Svensk sensommar när den är som bäst och som man aldrig vill ska ta slut. Just den känslan får Tonite beskriva med sin synthiga produktion och det varma, dansanta beatet. Det är sountracket för att dansa på klipporna under sommarkvällarna.

Nu har Sir Boyfriend även släppt en somrig och något 90-talsdoftande textvideo till låten också. En video som bland annat innehåller badpojke, laser och bilfärder på ändlösa amerikanska vägar.
Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply