Sir Boyfriend hörs ju vanligtvis som sångare i Visiteur som nyligen släppte den lysande singeln Bad dream som du även kunde höra här i bloggen. Men nu har artisten även valt att släppa musik solo (när kreativiteten är hög och pandemin är lång finns alltid tid och möjlighet), och först ut är singeln Tonite som släpptes idag.

Apple Music

Låten skrevs efter en kräftskiva där han hade övertalat en kompis att sjukanmäla sig dagen därpå så de kunde festa hela natten. Svensk sensommar när den är som bäst och som man aldrig vill ska ta slut. Just den känslan får Tonite beskriva med sin synthiga produktion och det varma, dansanta beatet. Det är sountracket för att dansa på klipporna under sommarkvällarna.

Nu har Sir Boyfriend även släppt en somrig och något 90-talsdoftande textvideo till låten också. En video som bland annat innehåller badpojke, laser och bilfärder på ändlösa amerikanska vägar.
Du ser resultatet här nedan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.