De italienska rockbandet Måneskin tog ju Europa med storm med låten Zitti e buoni under Eurovision som gjorde dem till europeiska mästare i musik och tog hem segern till Italien igen.
Nu har bandet bjudit in självaste Iggy Pop för att spela in en ny version av deras låt I wanna be your slave från albumet Teatro d’lra: vol.1.

Popmuzik Lover Patreon

Om samarbetet berättar bandet i ett uttalande:

”Det är en sådan ära att Iggy älskade vår musik och ville jobba med oss. Det var rörande att se honom sjunga I wanna be your slave live framför oss, det var väldigt mäktigt att se en så stor artist vara så öppen och vänlig.
Vi växte alla upp och lyssnade på hans musik och han inspirerade oss att starta ett band, det är fortfarande otroligt för oss att vi fick chansen att lära känna honom och göra musik tillsammans.”

Se bandet ha ett zoom-samtal med Iggy:

Och här kan du se videon till originalet utan Iggy.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011