De italienska rockbandet Måneskin tog ju Europa med storm med låten Zitti e buoni under Eurovision som gjorde dem till europeiska mästare i musik och tog hem segern till Italien igen.
Nu har bandet bjudit in självaste Iggy Pop för att spela in en ny version av deras låt I wanna be your slave från albumet Teatro d’lra: vol.1.

Popmuzik Popcast

Om samarbetet berättar bandet i ett uttalande:

”Det är en sådan ära att Iggy älskade vår musik och ville jobba med oss. Det var rörande att se honom sjunga I wanna be your slave live framför oss, det var väldigt mäktigt att se en så stor artist vara så öppen och vänlig.
Vi växte alla upp och lyssnade på hans musik och han inspirerade oss att starta ett band, det är fortfarande otroligt för oss att vi fick chansen att lära känna honom och göra musik tillsammans.”

Se bandet ha ett zoom-samtal med Iggy:

Och här kan du se videon till originalet utan Iggy.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.