En dag med en ny singel med Steps är en bättre dag. Speciellt sedan bandet lagt in en högre växel med albumet What The Future Holds från 2020 som het klart var ett steg upp i kvalité för gruppen.

Nu jobbar den brittiska kvintetten mot uppföljaren What The Future Holds, pt.2 som släpps den 10:e September. Den plattan inledes ju med singeln Heartbreak in the city i vintras och nu är det dags för singel nummer två; Take me for a ride.

Nya singeln är skriven av gruppen tillsammans med Karl Twigg och Mark Topham som även legat bakom tidigare hits som One for sorrow, Deeper shade of blue och Stomp med gruppen.
Här bjuder de oss på en varm och lyxig produktion med snygg melodi och arrangemang. Det är lite mer svärta över denna, vilket jag föll för med en gång och låten kändes som en fortsättning på den mer ”vuxna” gruppen Steps som samtiigt klarar av att vara kommersiellt poppiga i sin framtoning.

Musikvideon till Take me for a ride är en färgstark och snygg uppvisning i poseringar, slowmotion-dans och effektfull användning av skuggor och ljus. Det är bara att läsa sig dansstegen för detta vill man ju återskapa på dansgolvet när det nu får öppna.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply