Gillar du indie-pop med 80-talsinfluenser och sköna discostråk? Då lovar jag att Francis On My Minds låt Circle Of Love är något för dig. Här blandas friskt drömska instrument med lysande sång. Precis som så många andra artister gör Francis On My Mind helt rätt i att haka på discotrenden och andas nytt liv i en tiggare släppt låt. Men det känns samtidigt som att sångerskan gör det på sitt eget sätt. Med en lågmäld basgång och ylande saxofon sjunger hon om kärlekscirkeln likt ledmotivet till Lejonkungen. När låten når refräng får vi en fullkomlig explosion av pop och positivitet.

Följ på Apple Music

Som remix håller den här versionen otroligt bra. Faktiskt i mitt tycke bättre än originalet. Förhoppningsvis tar ingen illa upp, musik är ju tycke och smak och detta passar i alla fall mig perfekt. Det känns som Henri Purnell tillför en frisk fläkt av serationin och sätter en helt annan stämning i låten. Det blir liksom en dansvänlig discodänga om brusten kärlek. Och vem älskar inte en låt som man kan dansa och gråta till på samma gång. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011