Gillar du indie-pop med 80-talsinfluenser och sköna discostråk? Då lovar jag att Francis On My Minds låt Circle Of Love är något för dig. Här blandas friskt drömska instrument med lysande sång. Precis som så många andra artister gör Francis On My Mind helt rätt i att haka på discotrenden och andas nytt liv i en tiggare släppt låt. Men det känns samtidigt som att sångerskan gör det på sitt eget sätt. Med en lågmäld basgång och ylande saxofon sjunger hon om kärlekscirkeln likt ledmotivet till Lejonkungen. När låten når refräng får vi en fullkomlig explosion av pop och positivitet.

Dolby Atmos

Som remix håller den här versionen otroligt bra. Faktiskt i mitt tycke bättre än originalet. Förhoppningsvis tar ingen illa upp, musik är ju tycke och smak och detta passar i alla fall mig perfekt. Det känns som Henri Purnell tillför en frisk fläkt av serationin och sätter en helt annan stämning i låten. Det blir liksom en dansvänlig discodänga om brusten kärlek. Och vem älskar inte en låt som man kan dansa och gråta till på samma gång. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.