Sofia Berntson är tillbaka efter en tids uppehåll. Bland annat var artisten med i Melodifestivalen 2007 med låten Hypnotized och sedan igen 2009 med låten Alla. Nu är det 2021 och Sofia har lagt till sitt efternamn som artist och släppte singeln Detaching tidigare i våras som då var första i raden av ny musik med sångerskan som senare kommer att leda till en hel EP till höst.
Idag är det dags för Sofia att släppa singel nummer två; Brown eyed man som hon skrivit tillsammans med Victoria Moralez och Tony Hartley.

Popmuzik Lover Patreon

Resultatet är en soulig-poplåt med skönt groove i arrangemanget med sin lekfulla saxofon och behagliga beat. I centrum av låten är såklart Sofias starka röst. Sedan har Sofia även fått sällskap av en kör bestående av gamla klasskamrater från Rytmus. Det blir med andra ord ett kärt återseende av denna artist här i bloggen vars röst vi verkligen behöver höra mer av.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011