Sofia Berntson är tillbaka efter en tids uppehåll. Bland annat var artisten med i Melodifestivalen 2007 med låten Hypnotized och sedan igen 2009 med låten Alla. Nu är det 2021 och Sofia har lagt till sitt efternamn som artist och släppte singeln Detaching tidigare i våras som då var första i raden av ny musik med sångerskan som senare kommer att leda till en hel EP till höst.
Idag är det dags för Sofia att släppa singel nummer två; Brown eyed man som hon skrivit tillsammans med Victoria Moralez och Tony Hartley.

Resultatet är en soulig-poplåt med skönt groove i arrangemanget med sin lekfulla saxofon och behagliga beat. I centrum av låten är såklart Sofias starka röst. Sedan har Sofia även fått sällskap av en kör bestående av gamla klasskamrater från Rytmus. Det blir med andra ord ett kärt återseende av denna artist här i bloggen vars röst vi verkligen behöver höra mer av.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.