Idag blir det dubbelt-lycka här i bloggen när Clara Rubensson släpper en singel med två egna tolkningar på. Först ut är klassikern Love in Siberia som den danska gruppen Laban släppte 1985. Här har denna klassiska italo-discolåt uppdaterats till 20-talet. Med det är det väldigt mycket 80-tal över produktionen men allt låten lyxigare, modernare och mer. Sedan kan man nog säga att Clara har den bättre rösten.

Apple Music Svensk Pop

Som b-sida får vi då Claras version av Eurovisionbidraget The Ride som hon skrev tillsammans med Thomas Karlsson, Johan Mauritzson och Joakim Övrenius för att representera Polen i festivalen. Med andra ord så var det kanske precis så här det hade låtit i Rotterdam om Clara stod på scenen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.