Män i högklackat? Varför ska det ens vara könsbetingat med vissa skor liksom. John Duff levererar massiv energi och självförtroende i sin nya singel High Heels. Med ett högt mått av soul och gospel behöver vi ett nytt ord för positiv och upplyftande pop. Tillhörande video går inte av för hackor den heller. Med ett självförtroende som få klämmer John ner sina fötter i ett par stilettklackar och exploderar ut i sin inre diva. Vi hör honom nämna bland annat Britney och JLO och exakt detta är vad han kanaliserar.

Nordiska Favoriter

Inspirationen bakom låten dök upp från en plötsligt insikt i den gråa vardagslunken. Klockan var nio på morgonen och John mötte ett par tjejer i sina klackar som partat hela natten och såg ut som ett par långbenta strålande amazonkvinnor. Att leva fullt ut och se riktigt bra ut medans man gör det, resulterade snabbt i den hookiga refrängen och låten skrev därefter sig själv.

High Heels utmanar könssteriotyper insvept i ett skimrande skal av kärlek, disco, dans och HBTQ glitter. Släppet markerar första singeln från artistens EP Homo Spaien och det ska bli spännande att se om resterande låtar följer i samma linje.  

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011