Män i högklackat? Varför ska det ens vara könsbetingat med vissa skor liksom. John Duff levererar massiv energi och självförtroende i sin nya singel High Heels. Med ett högt mått av soul och gospel behöver vi ett nytt ord för positiv och upplyftande pop. Tillhörande video går inte av för hackor den heller. Med ett självförtroende som få klämmer John ner sina fötter i ett par stilettklackar och exploderar ut i sin inre diva. Vi hör honom nämna bland annat Britney och JLO och exakt detta är vad han kanaliserar.

Följ på Apple Music

Inspirationen bakom låten dök upp från en plötsligt insikt i den gråa vardagslunken. Klockan var nio på morgonen och John mötte ett par tjejer i sina klackar som partat hela natten och såg ut som ett par långbenta strålande amazonkvinnor. Att leva fullt ut och se riktigt bra ut medans man gör det, resulterade snabbt i den hookiga refrängen och låten skrev därefter sig själv.

High Heels utmanar könssteriotyper insvept i ett skimrande skal av kärlek, disco, dans och HBTQ glitter. Släppet markerar första singeln från artistens EP Homo Spaien och det ska bli spännande att se om resterande låtar följer i samma linje.  

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.