Den tyske producenten och DJ:n Sash! tog över sommarens dansgolv 1997 med sin hit Ecuador. Låten släpptes tillsammans med DJ:n Rodriguez och blev Sashs andra stora hit när den följde upp Encore une fois som släpptes i början av samma år.
I Storbritannien hamnade låten på en andraplats på singellistan och här hemma i Sverige blev den fyra. Så Sash! ägde verkligen topplistorna med sin musik när det begav sig och han fortsatte få stora hits i främst Storbritannien med låtar som Stay, La Primavera och den fantastiska Mysterious Times som framfördes av Tina Cousins.

DOLBY ATMOS
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011