Cole Alan har skrivit låtar till akter som Zayn, Louis Tomlinson och Backstreet Boys för att nämna några samt att han är en tredjedel av gruppen Opia. Men nu är det dags för artisten att släppa sin första solosingel i form av Stages som du kan lyssna på här i inlägget. En behaglig och emotionell poplåt som både visar upp Coles magiska röst och låtskrivartalanger.

Cole berättar för bloggen:

Stages handlar om när man förlorar någon och hur det inte är något som händer allt på en gång, utan något som händer om och om igen – när du förlorar någon måste du förlora dem ännu en gång varje gång något påminner dig om dem. På ytan är det en uppbrottslåt, men det blev ett sätt för mig att skriva om all den sorg jag upplevde – hjärtsorg, förlusten av en barndomsvän och förlusten av den yngre versionen av mig själv.

Stages är första av fem singlar som Alen kommer att släppa under lika många månader. Så risken är stor att du hör med av honom här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.