Cole Alan har skrivit låtar till akter som Zayn, Louis Tomlinson och Backstreet Boys för att nämna några samt att han är en tredjedel av gruppen Opia. Men nu är det dags för artisten att släppa sin första solosingel i form av Stages som du kan lyssna på här i inlägget. En behaglig och emotionell poplåt som både visar upp Coles magiska röst och låtskrivartalanger.

Apple Music

Cole berättar för bloggen:

Stages handlar om när man förlorar någon och hur det inte är något som händer allt på en gång, utan något som händer om och om igen – när du förlorar någon måste du förlora dem ännu en gång varje gång något påminner dig om dem. På ytan är det en uppbrottslåt, men det blev ett sätt för mig att skriva om all den sorg jag upplevde – hjärtsorg, förlusten av en barndomsvän och förlusten av den yngre versionen av mig själv.

Stages är första av fem singlar som Alen kommer att släppa under lika många månader. Så risken är stor att du hör med av honom här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.