Cole Alan har skrivit låtar till akter som Zayn, Louis Tomlinson och Backstreet Boys för att nämna några samt att han är en tredjedel av gruppen Opia. Men nu är det dags för artisten att släppa sin första solosingel i form av Stages som du kan lyssna på här i inlägget. En behaglig och emotionell poplåt som både visar upp Coles magiska röst och låtskrivartalanger.

Svensk Pop Apple Music

Cole berättar för bloggen:

Stages handlar om när man förlorar någon och hur det inte är något som händer allt på en gång, utan något som händer om och om igen – när du förlorar någon måste du förlora dem ännu en gång varje gång något påminner dig om dem. På ytan är det en uppbrottslåt, men det blev ett sätt för mig att skriva om all den sorg jag upplevde – hjärtsorg, förlusten av en barndomsvän och förlusten av den yngre versionen av mig själv.

Stages är första av fem singlar som Alen kommer att släppa under lika många månader. Så risken är stor att du hör med av honom här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011