Den 20:e Augusti är det dags för den brittiske artisten Dylan Fraser att släppa EP:n The World Isn’t Big When You Know How It Works som då följer upp EP:n The Storm som släpptes i vintras. Så bra produktivitet på den killen.

Favoriter Apple Music

Från kommande EP:n kan du här höra och se musikvideon till låten Nightmare. En pulserande elektropoplåt som producerats av Jonah Summerfield som även varit med och skrivit låten tillsammans med Fraser.

Även om låten inleds lite suggestivt i stil utvecklar Nightmare sig snabbt till den där pulserande poplåten som i stil känns långt ifrån just en mardröm. Mer dansant och med ett riktig skönt driv skulle jag säga. Men det är Dylnas hjärnspöken som är hans främsta fiender i texten och de får leva ut mer i den skräckfilms-inspirerade musikvideon som du ser här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011