Remember är Becky Hills senaste samarbete och denna gång är det ingen mindre än David Guetta som är sångerskans producentparter. Att det är en monsterhit råder ingen tvekan om och perfekt mix av brittisk klubb- och popmusik. Samtidigt är det ju inte direkt konstigt med två så starka artister vid rodret. Både Guetta och Hill har ju lärt sig hur en hit ska slipas så att säga.

Becky berättar för bloggen:

”Hela min karriär har byggts upp till detta! Jag har en grym singel med David Guetta och ett album som jag har tillbringat hela mitt vuxna liv som nu äntligen kommer ut. Jag har strävat efter att nå denna milstolpe i några år nu, och mitt tålamod har definitivt testats! Men det har definitivt varit värt att vänta, eftersom min kreativitet och vision för albumet nu har kommit till fullo. Det har varit en ära att samarbeta med David Guetta på denna release. Jag känner mig så stolt över det arbete jag har skapat och är så tacksam för teamet omkring mig som stått vid mig under hela denna process. Till den första av många och till en mycket ljus framtid!”

Musikvideon till Remember är regisserad av Carly Cussan och du kan se det färgglada och dansanta resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.