Remember är Becky Hills senaste samarbete och denna gång är det ingen mindre än David Guetta som är sångerskans producentparter. Att det är en monsterhit råder ingen tvekan om och perfekt mix av brittisk klubb- och popmusik. Samtidigt är det ju inte direkt konstigt med två så starka artister vid rodret. Både Guetta och Hill har ju lärt sig hur en hit ska slipas så att säga.

Skicka in din musik

Becky berättar för bloggen:

”Hela min karriär har byggts upp till detta! Jag har en grym singel med David Guetta och ett album som jag har tillbringat hela mitt vuxna liv som nu äntligen kommer ut. Jag har strävat efter att nå denna milstolpe i några år nu, och mitt tålamod har definitivt testats! Men det har definitivt varit värt att vänta, eftersom min kreativitet och vision för albumet nu har kommit till fullo. Det har varit en ära att samarbeta med David Guetta på denna release. Jag känner mig så stolt över det arbete jag har skapat och är så tacksam för teamet omkring mig som stått vid mig under hela denna process. Till den första av många och till en mycket ljus framtid!”

Musikvideon till Remember är regisserad av Carly Cussan och du kan se det färgglada och dansanta resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011