Den hunkige artisten René Le Feuvre från Australien är tillbaka med ännu en stark poplåt här i bloggen. Denna gång heter låten Euphoria och är inte en cover på en känd Eurovision-vinnare, utan istället en egenskriven låt med skönt drömliknande känsla i inledningen innan låten byggs på och växer i dynamik och melodi. Det hela gör att Euphoria får en varm produktion som doftar lite 80-tal i stilen och syntharna. Det är ju något som jag alltid uppskattar.

Popmuzik Podcast

”Jag ser så fram emot att släppa Euphoria! Det är min absoluta favoritlåt eftersom den påminner mig om så många minnen med mina vänner. Att så ung flytta ut från en litet samhälle i North Queensland till Gold Coast var svårt och det tog mig ett tag att hitta vänner. Jag passade inte riktigt in någonstans, men jag kommer ihåg det exakta ögonblick av insikten att jag hade hittat mitt folk. Det är så enkelt men definierande… Jag körde bredvid min kompis med fönstren nere och lyssnade på ”Dancing in the moonlight” av Toploader som jag faktiskt nämner i andra versen. Det var strax efter att jag hade fått min bil stulen och min vän hade lånat ut sin bil… Jag hade denna överväldigande insikt om hur fantastiska mina vänner var och ville dokumentera det i en låt så att jag kunde komma tillbaka till den. Jag kämpade med bryggan så jag bad min inneboende Joshua Bell (artisten Saint Barae) att hjälpa mig och vi avslutade låten tillsammans. Jag producerade sedan låten med Gold Coast-producenten Jared Adlam. Vi spelade också in en avskalad version som släpps senare.”

René Le Feuvre

Så få den där härliga och nästan episka frihetskänslan tillsammans med René Le Feuvre och lyssna på hans senaste singel här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011