Den hunkige artisten René Le Feuvre från Australien är tillbaka med ännu en stark poplåt här i bloggen. Denna gång heter låten Euphoria och är inte en cover på en känd Eurovision-vinnare, utan istället en egenskriven låt med skönt drömliknande känsla i inledningen innan låten byggs på och växer i dynamik och melodi. Det hela gör att Euphoria får en varm produktion som doftar lite 80-tal i stilen och syntharna. Det är ju något som jag alltid uppskattar.

”Jag ser så fram emot att släppa Euphoria! Det är min absoluta favoritlåt eftersom den påminner mig om så många minnen med mina vänner. Att så ung flytta ut från en litet samhälle i North Queensland till Gold Coast var svårt och det tog mig ett tag att hitta vänner. Jag passade inte riktigt in någonstans, men jag kommer ihåg det exakta ögonblick av insikten att jag hade hittat mitt folk. Det är så enkelt men definierande… Jag körde bredvid min kompis med fönstren nere och lyssnade på ”Dancing in the moonlight” av Toploader som jag faktiskt nämner i andra versen. Det var strax efter att jag hade fått min bil stulen och min vän hade lånat ut sin bil… Jag hade denna överväldigande insikt om hur fantastiska mina vänner var och ville dokumentera det i en låt så att jag kunde komma tillbaka till den. Jag kämpade med bryggan så jag bad min inneboende Joshua Bell (artisten Saint Barae) att hjälpa mig och vi avslutade låten tillsammans. Jag producerade sedan låten med Gold Coast-producenten Jared Adlam. Vi spelade också in en avskalad version som släpps senare.”

René Le Feuvre

Så få den där härliga och nästan episka frihetskänslan tillsammans med René Le Feuvre och lyssna på hans senaste singel här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.